David & Montse, mil detalls entre vinyes i sopar exterior

16 comments
David & Montse, mil detalls entre vinyes i sopar exterior

 

EL GRAN DIA DEL DAVID I LA MONTSE

La boda del David i la Montse va ser per nosaltres molt especial i en guardem un record entranyable…

Va ser super  senzill treballar amb ells, ja que des del primer moment ens van encomanar tota la il’lusió i les ganes de fer coses que tenien, l´alegria de fer-ho tot junts i també hem d´agraïr la confiança tan gran que ens van depositar tan generosament sempre.

Va ser una boda cuidada i plena d’ idees i el magnífic escenari va ser la nostra masia La Torre del Gall a Sant Cugat Sesgarrigues, entre vinyes… amb un sopar sota els estels, amb uns nuvis entregats i plens d´energia positiva on la posta de sol va ser increïble i la nit una de les mes meravelloses de l´any.

Tants mesos recopilant pots de vidre per fer una decoració impressionant i romàntica,  amb moltes espelmes i flors silvestres i el detall tan casolà d’ oli verge d´oliva en aquelles ampolletes tant cuques!

No va faltar de res… Photo Call,  detalls, regals, amor… i vosaltres D + M al centre de tot intentant retenir moments per recordar-los tota la vida… I és que passa tant ràpid aquest gran dia que s´ha de viure cada moment  plenament.

Només us podem donar les gràcies per tot, fer haver-nos deixat ser partícips en un dia tan important a la vostra vida.

Tot l’ equip us desitja tota la felicitat del món en aquest nou camí que comenceu junts.

Escriure comentari

You must be Registrat com entrada comentari.