Comunions a la Torre Del Gall

2 comments
Comunions a la Torre Del Gall

Arriba l’època de comunions i la Torre del Gall és un lloc ideal per aquest tipus de celebracions.

Pel que fa als àpats, la Masia disposa de cuina pròpia (700m2) on s’elabora allà mateix el menú escollit. Us oferim una opció de diversos menús a preus i gustos adaptats a totes les necessitats i paladars a partir de 38 euros.  Conten amb la garantia del nostre xef, Josep Soler, format a l’Escola Hofman amb una estrella Michelin.

La comunió és una col·laboració esperada i desitjada per als seus fills i sabem que aquell és el seu dia. En aquest indret la canalla podrà gaudir dels jardins i grans espais per jugar i passar-ho bé amb els seus amics, sense que els pares s’hagin de preocupar.

La Masia és un lloc acollidor per a rebre els familiars i invitats. Com sempre, la podran decorar i ambientar al seu gust i els oferirem idees original i propostes per fer d’aquest dia encara més entretingut, tant pels més petits com pels més grans.  Disposaran de totes les sales i espais d’una casa envoltada del emblemàtic paisatge del Penedès (jardí palmeres, jardí vinyes, bosquet, Sala la Torre, Sala Xarelo, el mirador i Sala Gòtica).

Sala Xarelo

Sala La Torre

Sabem que el dia d’una comunió és especialment un dia feliç per als seus fills i nosaltres sabem que allò que fa feliç als fills, ho fa encara més als seus pares. Així que amb el Grup Cal Soler no us heu de preocupar de res, només gaudir amb ells de la festa, nosaltres ens encarreguem de tot i els assegurem una dia inoblidable per a tota la família.

Escriure comentari

You must be Registrat com entrada comentari.