El vostre dia

4 comments
El vostre dia

No hi ha res que ens agradi més al Grup Cal Soler que compartir amb els nuvis aquest dia tant especial. Les núvies estan radiants i els nuvis dallò més elegants. Perquè aquest és un dels dies més feliços per a qualsevol parella, és el seu dia.

Ens encanta veure com cada parella il·lumina la Masia o el lloc que hagi escollit de somriures i alegria. Cada casament està impregnat d’un caràcter diferent, perquè sabem que la gran part de l’esperit i l’ambient romàntic i màgic que es respira en aquell dia és gracies a ells.

Us deixem amb les estampes més boniques que hem viscut, amb moments congelats en fotografies que mostren la tendresa, l’encant i sobretot l’amor del dia d’un casament . Una experiència que tothom es mereix viure un cop a la vida i el Grup Cal Soler treballem per fer-lo inoblidable i totalment al vostre gust.

Tendresa entre foc

La festa de l'amor

Nuvis entre flors

Enllaços entre vinyes

Enllaços de tres

Petons de pel.lícula

Càlides carícies

El dolç moment del pastís

Després d'un SÍ

Moments emotius

Elegància

Casaments vintage

Nuvis entre la posta de sol

Escriure comentari

You must be Registrat com entrada comentari.